vorige  tarotpagina  volgende
http://images.chakra-san.nl/powerdeck/36.jpg

Powerdeck

36 - Magie

Als je niet in magie gelooft, zal je leven niet magisch zijn. Magie - als de kracht van Stonehenge - is deel van het onbekende; dat wat niet te beschrijven is, maar wat bestaat en je leven speciaal maakt. Het is het gedeelte uit de goedheid van je geest. Het is het mysterieuze en intrigerende deel van je spirituele leven. Naar magie zijn we allen op zoek, maar als je probeert het te omschrijven en vast te houden verlies je het. Praat er dus omheen, zie hoe je daar gekomen bent en bedank dat stuk van het Universum dat niet te kennen is en vol is van kleur, kracht en magie.

Uit relaties ontstaat magie. Uit de mist van de dageraad en de mysteriën van schepping komt magie, we noemen het leven. Uit je passie voor het zijn/bestaan komt magie.

Oeroude Astronomen

... is de titel van deze afbeelding.
Om macht in het leven te hebben, moet je macht nemen. Macht wordt je nooit zomaar gegeven. Stonehenge is een oeroud heiligdom, een heilige cirkel van monolieten. De monolieten zijn zorgvuldig bijeengebracht om de kracht van het Universum aan te trekken dat binnen in de aarde is. Dit wordt gesymboliseerd door de hemellichamen in de explosie van de eeuwigheid onder de cirkel. Wat in het Universum boven je is, is in de aarde onder je.
Om magie en verlichting te begrijpen, moet je jezelf als een antenne in je kracht plaatsen. Haal de energie en de kracht van het Universum naar beneden en haal de energie en de kracht van de aarde naar boven. Je staat als een bemiddelaar tussen de twee bronnen van kracht. Zo begint magie in je leven.