vorige  tarotpagina  volgende
http://images.chakra-san.nl/powerdeck/5.jpg

Powerdeck

5 - Versnelling

Je kunt een krijger met woorden eigenlijk nooit duidelijkheid geven over het onbekende - je zult het moeten ervaren. Maar als je in de ogen van een vrouw van macht kijkt, kun je je er een beetje aan optrekken. Haar ogen versnellen je, zoals een rivier naar de stroomversnelling. Ze heeft jaren van waarheid op je voor.

Open jezelf met liefde, niet met begrip. Je kunt niet met je verstand liefhebben. Luister naar je hart. Als een kameel een pad volgt en ingehaald wordt door een andere kameel, dan zal de eerste sneller gaan om hem bij te houden. Zo werkt kracht. Leer niet alles met je verstand. Versnel je geest door gehechtheden te laten vallen en ga naar een sterkere vibratie van kracht.

De Ontdekkingsreizigers

... is de titel van deze afbeelding.

Het symboliseerdt de ontdekkingstocht op kamelen door het heilige land van het Zuiden. Het Universum is afgebeeld in de bergen. De zandsteen stelt de oeroude eigenschap van onschendbaarheid/heiligheid voor. Het hemellichaam stelt de universele kracht voor. Om kracht en verlichting te vinden, moet je je vibratie verhogen (versnellen) door het loslaten van negatieve gedachtenpatronen.