vorige  tarotpagina  volgende
http://images.chakra-san.nl/powerdeck/27.jpg

Powerdeck

27 - Sterk zijn

De persoon in je leven die jou het meest van streek kan maken, is één van je grootste leraren. Als die persoon in je hoofd kan komen, je laat ronddraaien en je onzeker maakt, weet je dat je nog niet begrijpt wat je aan het doen bent. Je zult je sterker moeten maken. Leer door te zien dat je leven een les is. Zoals de rode lotus van binnenuit zijn pijn heelt, in stilte, zo kan jij sterker worden door je in je wonden te begeven en er van te leren. De magiër herinnert zich het pad en volgt een andere, ook al is die moeilijker. Op deze manier maak je jezelf sterk.

Openbaren / Loslaten in Licht

... Is de titel van deze afbeelding.

Het toont een dicht bos en een heilig wezen, een Boeddha; hij geneest zijn pijn in de eenzaamheid van zijn innerlijke en uiterlijke wildernis. De rode lotus stelt de pijn in de wereld voor, die genezen wordt door transformatie van het materiele in het hogere rijk van bewustzijn. Innerlijke kracht wordt gevonden door diep innerlijk zoeken en meditatie, voornamelijk in overgangstijden. In de Sjamaanse traditie gaan we in de pijn die we in het leven ondervinden, om daarin de verborgen mogelijkheden te vinden om te leren en te groeien. Als je je pijn in al zijn aspecten ervaart, kun je er door heen gaan en er aan de andere kant uit te voorschijn komen als een krachtiger en gesterkt persoon.
Deze Noord-kaart behandelt kracht, wijsheid, en geest. Door je fysieke leven met je spirituele leven in balans te brengen, zal je de kracht vinden die noodzakelijk is om te ontwikkelen.